Referencer

Toolworld.dk har anvendt e-gate siden 2010, og har altid været godt tilfreds med den service og support vi har modtaget.
Vores primære forretningsområde er nethandel med værktøj og værktøjsartikler, og vores marked kræver hurtig action på skiftende markedsvilkår. Med e-gate har vi en integrationsløsning der letter vores arbejde i dagligdagen, og e-gate står altid til rådighed hvis vi har brug for support.

Toolworld.dkJohan Høgh Sørensen
Indehaver, Toolworld.dk

——————————

Hos AndLight har vi brugt E-GATE.dk siden primo 2010, og brugen af E-Gate.dk har ikke givet anledning til nogen bekymringer hos os! Tværtimod har integrationen gjort arbejdet med håndtering af data meget lettere og dag til dag driften fungeret perfekt.
Ud over brug af deres standard service, overførsel af data fra webshoppen til e-conomic, har vi fået udviklet et modul til overførsel og opdatering af lagerstatus for varianter. Denne opgave blev løst super effektivt – det var en relativt kompleks opgave som blev hurtigt forstået og bearbejdet af E-GATE.dk. Jeg kan som følge heraf sagtens afbefale E-GATE.dk som samarbejdspartner.

AndLightChris Høiriis
AndLight

——————————

Super integration – der bare virker. Den sparer os for meget tid, som vi kan bruge på andet og mere værdifuldt arbejde.
Vi har fået god rådgivning og hjælp af E-GATE.dk. Kan varmt anbefales!

Elsebeth Dørken
elsebeths.com

——————————

Vi har siden starten at 2010 brugt E-GATE og det har været en meget positiv oplevelse. I modsætning til andre programmer vi har prøvet gik integationen imellem vores Dandomain shoppen og E-conomic helt smertefrit. De er lynhurtige på supporten (også om aften) hvis der er spørgsmål, og vi sparer masser af timer på bogføring, som istedet kan bruges på ting der er en meget sjovere. Hos SmileyDog.dk har vi på intet tidspunkt fortrudt valget af E-GATE og kan på det varmeste anbefale dem.

Brian
smileydog.dk

——————————

Jeg er lykkelig over at jeg endelig førte beslutningen, som først krævede et skift fra Scannet til DanDomain, ud i livet. Det er meget enkelt: Jeg sparer ca. 20 timer om måneden. Eller 5 timer om ugen…. 1 hel time om dagen! Og det vel at mærke en daglig time som hverken var lystbetonet, salgsfremmende eller enkelt udført. Med integrationen sker alting pr. automatik; så snart en ordre er gået ind i shoppen, ligger den klar til bogføring i e-conomics. Og med et enkelt klik er den bogført og kunden har modtaget en elektronisk fakturakopi. Så ud over de mange sparede timer, sparer vi også på papirforbruget hvilket støtter op om vores miljøvenlige profil. Ved opstart oplevede vi endvidere stor opbakning og snarrådig support fra e-gate, som gjorde hvad de kunne for at forenkle processen og ‘undervise’ i betjening af integrationen.

Anne-Dorthe Schrøder
natursutten.dk

——————————

Jeg er meget tilfreds med integrationen, da den sparer rigtig meget tid. Når systemet først er sat op, så kører det bare af sig selv, og man slipper for at sidde og indtaste data manuelt. Jeg har på intet tidspunkt oplevet problemer med systemet, og det har det har bare fungeret fra dag et!

Camilla Krogh Galountzis
loveofgreen.dk

——————————

Vi havde gennem langt tid søgt en lettilgængelig integration mellem vores regnskabsprogram e-conomic og vores DanDomain webshop løsning. En integration som vi selv kunne opsætte og administrerer løbende på samme brugervenlige måde som DanDomain shoppen. E-GATE viste sig at være lige netop den løsning vi længe havde savnet. Løsningen har en fornuftig pris, den fungerer meget stabilt, den er meget brugervenlig og simpel at komme igang med – og vi kan varmt anbefale den!

Stig Wintendorff
playmotown.dk

——————————

E-GATE er et super bruger-venligt system, der uden problemer OG rigtig hurtigt, taler sammen med vores økonomi løsning e-conomic. E-gate kan kun anbefales, da det fungerer upåklageligt og 100% pålideligt.

Jesper Krogh
karno.dk

——————————

Vi synes E-GATE er en professionel løsningen der er nemt at opsætte og køre utroligt stabilt, det har derfor været uden problemer at få vor integration mellem DanDomain webshop og e-conomic op at køre hurtig og stabilt, hvilket er meget vigtig hvis man ønsker en professionel internet forretning.

Leif Munck
veterandele.dk

——————————

E-GATE har virkelig gjort mit daglige taste-arbejde og min hverdag SÅ meget nemmere. Denne integration mellem min DanDomain Webshop og min online bogføring i e-conomics, skulle jeg have benyttet mig af for længe siden… Nu kan jeg glæde mig over al den tid, jeg sparer på det trivielle tastearbejde. Det gør mig gladere og det kommer mine kunder og omgivelser til gode. Det er også en løsning, der er billigere end eget program på PC’en eller en hostet løsning. E-Gate er mine nye helte.

Peter Netz Lassen
herbalcenter.dk

——————————

Andre referencer:

WATTOO.NO